Мениджърът на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто изрази задоволството си от

...
Мениджърът на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Нуно Санто: Фантастично е, че Кейн остава при нас

Мениджърът на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто изрази задоволството си от новината, че Хари Кейн ще остане в отбора и през сегашния сезон.

Английският нападател бе спряган с прекосяване в Манчестър Сити цяло лято, само че туит от национала по-рано денем удостовери, че той ще остане в северен Лондон и е „ на 100% фокусиран върху това да помогне на тима “. Говорейки пред медиите преди реванша от плейофа за влизане в Лигата на конференциите с Пасош де Ферейра в четвъртък, щастието на Нуно бе очевидно.

„ Страхотни вести. Фантастични вести. Мисля, че откогато Хари се причисли към нас, той работи и тренира, тъй че точно това ценим. Всичко завърши, Хари ще бъде с нас. Той е алтернатива за на следващия ден. Новината е страхотна за всички. Всички сме доста щастливи, че един от най-хубавите футболисти в света остава при нас. Удовлетворени сме, че имаме още една алтернатива пред нас “, сподели португалският експерт.

По-рано денем, Кейн разгласи в Туитър, че остава в Тотнъм и през идващия сезон. „ Получих необикновено посрещане от почитателите на Тотнъм в неделя и също по този начин доста известия в последните седмици. Това лято оставам в Тотнъм и ще бъде съсредоточен 100 % да оказа помощ на тима да реализира триумф “.

"His attitude in training sessions has been great. "

Harry Kane has said he will be "staying at Tottenham this summer ".

Nuno Espirito Santo has given his reaction.
— BBC Sport (@BBCSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР