Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино, заяви, че "не е

...
Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино, заяви, че "не е
Коментари Харесай

Поч: Няма как да сме във финала на ШЛ всяка година, ако продължим в същия дух

Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино, съобщи, че "не е малоумен да няма проект, посредством който да управлява отбора ".

"Шпорите " изживяха най-великата си футболна вечер в сряда, когато надвиха над Аякс в Шампионската лига с 3:2 и по този начин с общ резултат 3:3 се класираха за финала в Мадрид на 1-ви юни.

Любопитното е, че клубът не е подписвал с играчи от 31 януари 2018-а година Основната причина бе построяването на новия стадион на клуба - "Тотнъм Стейдиъм ", който бе открит тази пролет.

"Не бих почнал нова глава, в случай че нямах проект, в случай че нямах концепция, която да само че води. Разбирам доста добре по какъв начин би трябвало да върви един бизнес. И ние знаем, че би трябвало да вървим по един характерен път. Но това не значи да харчим доста или малко. Но в случай че желаеме да сме всяка година във финала на Шампионска лига, би трябвало да създадем проект. И проектът би трябвало да е друг от този, който се извършва в клуба в последните 5 години ".

"Мисля, че звучи наивно да мислим, че ще се класираме всяка година на край в Шампионска лига, в случай че продължаваме да работим по настоящия метод. Не съм малоумен и имам проект за развиване ", добави Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР