Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино се изказа ласкаво по адрес

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино се изказа ласкаво по адрес
Коментари Харесай

Почетино с хвалебствени слова към CR7, откри прилики с Кейн

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино се изрече ласкаво по адрес на огромната звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Специалистът приказва преди семейството на „ шпорите “ на „ белия балет “ от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига, като откри прилики сред CR7 и голмайстора на англичаните Хари Кейн.

На Острова: Идва Кралят!

„ Роналдо е феномен. Той бе отличен за най-хубавия и в реалност го заслужава. Освен всички свои качества, той е огромен образец за подражателство. Той е назидателен за всички. Не се изтощавам да споделям, че тайната е да се работи крепко, да полагаш старания и да внимаваш. Всеки футболист би трябвало да осъзнае това “, сподели Почетино.

Реал без още основни футболисти против Тотнъм

Запитан за това дали има прилики сред CR7 и Хари Кейн, Почетино изясни: „ Те си наподобяват, що се касае до професионализма им. Имат сходна душeвност. Не познавам в дълбочина Роналдо, само че наподобява, че имат много сходства “.

Реал опитва да вдигне Иско за Тотнъм

„ Мачът с Реал Мадрид ще е също по този начин трогателен като този на „ Бернабеу “. Въпросът не е единствено в трите точки, става дума и за играта. Това е добра опция да покажем положително лице “, разяснява Почетино за идния мач.

Тотнъм ще посрещне Кралския клуб на „ Уембли “. Това е по този начин, тъй като „ Уайт Харт Лейн “ е в ремонт. Същевременно това ще е първият път, в който Реал Мадрид ще играе на митичния стадион.

„ Винаги когато се преместиш от място, на което си привикнал и си се чувствал удобно, има необичайно чувство. Нужно е време, с цел да свиеш ново огнище “, добави Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР