Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна за опасенията си относно

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна за опасенията си относно
Коментари Харесай

Почетино за Ериксен: Трудна ситуация, но трябва да намерим решение

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна за опасенията си по отношение на обстановката към Кристиан Ериксен и продължаващата неизясненост към бъдешето на играча. Датският плеймейкър съобщи в края на предишния сезон, че има предпочитание да одобри ново предизвикателство в нов тим, което бе признато от сигнал към Реал Мадрид и Ювентус да насочат оферти.

Интерес имаше, само че в последна сметка до този миг не се стигна до съществени договаряния, а играча продължава да тъне в неизясненост при лондончани с изтичащ след година контракт. Аржентинският ментор на Тотнъм призна, че обстановката не е лесна за нито една от страните и му се желае да бъде открито най-хубавото решение.

Mauricio Pochettino says Eriksen situation is hurting player and club. By @DaveHytner https://t.co/lbJC8XFZBe
— Guardian sport (@guardian_sport) August 24, 2019
“Това несъмнено не е най-хубавата обстановка нито за него, нито за никого. Не е обстановката, в която си мислехме, че ще изпаднем, само че няма смисъл да сочим с пръст, да са опитаме да оправим нещата. Това е значим състезател, който има потребност от помощ. Винаги съм подготвен да оказа помощ с решението, ясно ми е, че това не е елементарно. Трябва да намерим най-хубавият вид за двете страни”, разяснява обстановката Почетино.

Ериксен въпреки всичко ще има опция да вземе присъединяване в срещата с Нюкасъл, която е на следващия ден от 18:30 в Лондон. Аут заради разнообразни аргументи са двете нови попълнения Танги Ндомбеле, който има контузия, както и Джовани Ло Селсо, който към момента не е в задоволително добра физическа форма, откакто взе участие за Аржентина в Копа Америка. “Ситуацията на Ло Селто не е лесн. Той тренира доста добре, само че към момента е надалеч от това, което чакаме от него”, приключи аржентинеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР