Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино отрече, че ще прави експерименти

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино отрече, че ще прави експерименти
Коментари Харесай

Почетино: Никакви експерименти, не съм химик или учен

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино отхвърли, че ще прави опити със стартовия си състав против Нюкасъл с оглед предстоаящото дерби против Арсенал идната седмица. "Шпорите " одобряват "свраките " в неделния ден на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм ", като началният час на дуела е 18:30. Интервюто е преведено и представено от "Тема Спорт ".

Тотнъм ще се опита да надгради над отличното 2:2 при гостуването на първенците от Манчестър Сити във втория кръг на Висшата лига и за тази цел аржентинският им треньор не е подготвен да рискува с ротации в състава си против закъсалите "джордита ".

"Очаквате да опитвам със състава, тъй като другата седмица играем лондонско дерби с Арсенал? Няма по какъв начин да стане. Аз не съм нито академик, нито химик ", разяснява Почетино.

"Ситуацията с Кристиян Ериксен не е добра нито за него, нито за клуба. Той е значим състезател и има потребност от помощ. Винаги съм подготвен да му оказа помощ с решението, което би трябвало да вземе ", разяснява мениджърът тематиката за бъдещето на датската звезда на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР