Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определи предстоящия съперник на шпорите“

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определи предстоящия съперник на шпорите“
Коментари Харесай

Почетино се закани на Реал: Това е най-добрият отбор, но можем да победим

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино дефинира идния противник на „ шпорите “ в Шампионската лига – Реал Мадрид - като най-хубавия тим в света. Специалистът обаче показва самочувствие, като съобщи, че британският отбор има сили да победи настоящия притежател на трофея в шампионата на богатите.

Тотнъм приема Кралския клуб на „ Уембли “ в сряда, 1 ноември, от 21.45 часа. Това ще е първият път, в който испанският гранд ще гостува на митичния стадион.

„ Имаме добра опция да победим Реал Мадрид в Шампионската лига и да променим статистиката. Това е предизвикателство пред нас. Аз смятам, че Реал е най-хубавият клуб в света, само че също по този начин мисля, че можем да ги победим. Имам религия в играчите ми “, съобщи Почетино.

Запитан за това, дали сътрудника му от „ белия балет “ Зинедин Зидан може да тренира тим във Висшата лига, Почетино изясни: „ Разбира се, че може да го прави. Уверен съм поради неговите качества и поради неговото звание за най-хубав треньор в света “.

Запитан за тактиката, която има, с цел да се опълчи на Кралския клуб, Почетино изясни: „ Ние желаеме да се любуваме на играта. Ако излезем със боязън, няма да можем да покажем опциите си “.

Англичаните и испанците към този момент изиграха първия мач посред в тазгодишното издание на най-авторитетната европейска клубна конкуренция. Битката на „ Сантиаго Бернабеу “ приключи при 1:1. Двата състава имат еднакъв точков актив (7), като оглавяват подреждането на Група Н.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР