Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не се поколеба да определи

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не се поколеба да определи
Коментари Харесай

Почетино: Ливърпул е фаворит във финала заради харчовете си

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не се поколеба да дефинира Ливърпул за любимец в идния сред двата отбора край на Шампионската лига. Аржентинският експерт обоснова мнението си с немалките вложения в нови играчи, които „ червените” направиха преди началото на сезона.

Класирането на „ шпорите” за финала на 1 юни е историческо достижение, тъй като той е първи за клуба в цялата му история. Значението му обаче е още по-голямо, защото през последните 2 трансферни прозореца – поради преместването на новия стадион – Тотнъм не направи нито един входящ трансфер. В същото време Ливърпул притегли играчи като Върджил ван Дайк (най-скъпия бранител в историята – б.р.), Алисон Бекер, Фабиньо, Мохамед Салах и Наби Кейта.

„ Ливърпул беше финалист предходната година, а в този момент се бореше с Манчестър Сити за купата във Висшата лига”, разяснява Почетино. „ Те са любимци, тъй като вложиха доста пари. Привлякоха вратар и бранител, който струваше 75 милиона паунда.”

„ Планът на Ливърпул е да завоюва Шампионската лига и Висшата лига. Планът на Тотнъм е да направи най-хубавия сезон в своята история.”

„ Ще бъде тактически двубой сред Клоп и мен, а финалът ще бъде в решен в прочувствен проект. Играли сме един против различен толкоз доста пъти, че не можем да се изненадаме”, добави Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР