Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е убеден, че звездата на

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е убеден, че звездата на
Коментари Харесай

Почетино: Кейн ще счупи всички рекорди

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е уверен, че звездата на отбора Хари Кейн ще счупи всички голови върхове на клуба и въобще в Англия. Нападателят изпрати сполучлива 2017 година, в която усъвършенства върха на Алън Шиърър за най-вече попадения в една календарна година - 39. Освен това той приключи годината с повече голове от Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Вчера пък Кейн стана най-хубавият голмайстор на Тотнъм в Премиър лийг, откакто се разписа на два пъти във вратата на Евертън и към този момент има 98 попадения за клуба, като изпревари по този индикатор легендата Теди Шерингам.

" Той е толкоз надарен и подобен огромен експерт, по тази причина съм доста благополучен за него и го приветствам с това достижение. Хари изцяло заслужава всички суперлативи. Така, както е тръгнал, той може да счупи всички върхове на Премиър лийг и на Англия. Много съм благополучен за него, а още по-хубавото е, че с головете си той ни оказа помощ да победим ", съобщи Почетино.

Джими Грейвс е най-хубавият голмайстор в историята на Тотнъм във всички шампионати с 266 гола на сметката си. Почетино е удовлетворен, че Кейн има да извърви дълъг път до момента в който надмине това достижение.

" Този връх е прекомерно надалеч, само че това е добре, тъй като другояче той ще стартира да чупи върхове всяка седмица ", добави аржентинецът.

Накрая той разяснява триумфа над Евертън, който приближи отбора му доста покрай Топ 4, като към този момент е с равни точки с 4-ия Челси.

" Много е значимо да бъдем покрай водачите. Тези три точки стопиха разликата с Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Разбира се, те (б.р. Юнайтед и Ливърпул) имат занапред да играят своите мачове. До края на сезона остава много време. Трябва да покажем неизменност и да се борим до последно за място в Топ 4 ", приключи експертът.

Премиър лийг 23 кръг, събота 13 януари  Тотнъм 4:0краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР