Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че отмяната на забраната

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че отмяната на забраната
Коментари Харесай

Моуриньо за наказанието на "Сити": Позорно решение!

Мениджърът на " Тотнъм " Жозе Моуриньо съобщи, че анулацията на възбраната за присъединяване в евротурнирите, която УЕФА наложи на " Манчестър Сити ", е позорно решение. Специалният е отчаян от това, че Спортният трибунал в Лозана възвърне " жителите " и даже понижи тройно санкцията им - от 30 на 10 млн. евро.

" Това решение е позорно!. Ако " Сити " не са отговорни, да бъдеш санкциониран с някакъв си милион е позорно. Ако не си отговорен, не трябва да бъдеш глобяван. Съответно в случай че си отговорен, би трябвало да бъдеш осъден. Както споделих, това е позорно решение! Това е покруса!, разяснява Специалния.

Отмяната е в ущърб на " Тотнъм ", който има шансове за петото място в крайното класиране на Висшата лига. То щеше да донесе на отбора присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, в случай че Спортният трибунал бе удостоверил наказването на " Сити ", наложено от УЕФА.

Междувременно клубът от Манчестър чества успеха и, съгласно медиите на Острова, към този момент е приготвил 170 млн. евро за селекция през летния трансферен прозорец.
След успеха отвън терена: " Сити " вади 170 млн. евро за прехвърляния Клубът ще предложи и нови контракти на част от звездите си Последни Най-четени Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР