Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо засипа с похвали колегата си

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо засипа с похвали колегата си
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще наруша правилата, за да прегърна Анчелоти

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо засипа с похвали сътрудника си Карло Анчелоти. Двамата ще се изправят един против различен на следващия ден, когато лондончани посрещнат Евертън. Португалецът даже съобщи, че е подготвен да наруши разпоредбите за физическо разграничаване, с цел да прегърне Анчелоти.

" Мисля, че всички във футбола се възхищават на Карло като треньор и като човек. Ако не го познавате като персона, го познавате като треньор. Харесвам го толкоз доста като човек. Ще кажа очевидното - той е един от най-хубавите треньори в света през последните две десетилетия ", показа Моуриньо.

“I love Carlo very much, I think he’s a fantastic guy!” - Jose Mourinho on Carlo Ancelotti. pic.twitter.com/AVkguKxVYj
— TheMightyBlues (@MightyBluesYT) July 4, 2020
" Мисля, че за Висшата лига е привилегия да има още веднъж Карло. Привилегия е за Евертън да го има за треньор. Аз имам привилегията да го познавам от няколко години, да бъда с него, на срещи на УЕФА и други събития и просто го обичам. Той е приказен човек, тъй че мисля, че ще наруша разпоредбите за стоене на разстояние от един метър и ще го прегърна, тъй като толкоз доста го обичам ", не скри възхищението си Жозе.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР