Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели, че се надява да

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели, че се надява да
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Искам трофей с Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо показа, че се надява да завоюва трофей с Тотнъм още този сезон. Утре лондончани се изправят против Норич в мач от осминафиналите за Купата на Англия. Португалецът добави, че няма да има огромни промени в състава през лятото.

“Искам да печеля трофей с Тотнъм. Този сезон събитията не са лесни. Фактът, че не водих в тима в Купата на Лигата, ми дава един късмет по-малко да печеля трофей. Когато дойдох, изоставахме с 12 точки от четвъртия и с 30 точки от първия. Това направи Висшата лига невъзможна. В това съревнование (Купата на Англия) ние сме един от 15 останали тима, откакто Портсмут отпадна. Всички 15 тима имат фантазията да се борят за Купата”, разяснява Моуриньо.

" Няма значение, че сме без Кейн, Сисоко, Лорис и Сон. Докато сме в шампионата, ще се борим за тази фантазия ", добави той. Тотнъм още веднъж ще е без някои от главните си играчи, като максимален е казусът в нахлуване след дълготрайните травми на Кейн и Сон.

Mourinho: " My focus is long term focus. I want to win a trophy with Tottenham. That doesn’t change for me. This season the circumstances are not easy. The fact that I couldn’t play the Carabao Cup gave me one less chance to win a trophy. " https://t.co/5H35IbkHas
— Alasdair Gold (@AlasdairGold) March 3, 2020
Наставникът призна, че желае да усъвършенства състава през лятото, само че посочи, че измененията няма да са огромни: " Няма да има големи промени. Първо, тъй като няма потребност, и второ, тъй като това не е профилът на клуба, и трето, заради това, което съставлява пазара. С всяка година става все по-сложно. Но, несъмнено, имаме потребност да подсилим състава ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР