Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че е направил грешка,

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че е направил грешка,
Коментари Харесай

Моуриньо призна, че е нарушил правилата, но не се извини

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че е направил неточност, организирайки тренировки на част от своите играчи в парк в Барнет, Северен Лондон. В обществените мрежи се появиха фотоси и клипове, доказващи че Специалния организира самостоятелно занятие с рекордната покупка на клуба Танги Ндомбеле. Давинсон Санчес и Райън Сесеньон са създали крос в същия парк, до момента в който Серж Орие е сниман да тича дружно със собствен другар. Правилата за обществена изолираност във Англия разрешават на всички хора да правят физически извършения навън в границите на час дневно, само че те могат да вършат това сами или с други членове на фамилиите си.

Кметът на Лондон към този момент изрази обществено разочарованието си, като съобщи, че Моуриньо и играчите на Тотнъм би трябвало да дават образец за това по какъв начин се съблюдават разпоредбите, а не за противоположното.

" Приемам, че моите дейности не бяха в сходство с държавния протокол и би трябвало да имаме контакт единствено с членове на личните си фамилии. Жизненоважно е всички да изиграем своята роля и да следваме препоръките на държавното управление, с цел да подкрепим нашите герои, здравните чиновници, и да спасим животи ", съобщи Моуриньо, който обаче в типичния си жанр не съумя да сервира извинения за това, че е нарушил разпоредбите и е дал неприятен образец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР