Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че е два пъти

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че е два пъти ...

Моуриньо призна, че е два пъти е отказвал на Реал.


Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че е два пъти в своята кариера е отказвал на Реал (Мадрид), но е билo прекалено да го прави за трети път и затова е приел да напусне Интер през 2010 година. Тогава Специалния спечели Шампионската лига начело на „нерадзурите“, но ги напусна и пое „кралете“ през лятото на същата година.

"Преди самия финал в Шампионската лига още нямах нищо подписано с Реал (Мадрид). Много медии писаха, че в нощта преди финала съм имал срещи с представители на „белия балет“. Това беше лъжа, такива срещи не е имало. Аз самият обаче исках да продължа кариерата си в Реал. Те ме искаха още през 2009 година, но тогава ръководството не позволи това да се случи. Вече им бях отказал един път, когато бях начело на Челси. А както се казва, три пъти е вече прекалено. Затова и приех“, разказа португалецът пред „Гадзета дело Спорт“.

"Реално може да се каже, че взех решение да напусна Интер след полуфинала срещу Барселона. Когато ги победихме, знаех вече, че ще спечелим Шампионската лига. Това беше наистина правилно решение, макар че в Интер бях щастлив“, добавя Специалния.

Източник: fakti.bg