Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо получи критики от кмета на

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо получи критики от кмета на
Коментари Харесай

Кметът на Лондон: Моуриньо е безотговорен

Мениджърът на " Тотнъм " Жозе Моуриньо получи рецензии от кмета на Лондон Садик Кан за решението си за тренира част от играчите си в парк по време на изключителната обстановка поради пандемията от ковид.

" Случилото се е надълбоко безконтролно. Тези хора би трябвало да са образец за подражателство. А те по подобен метод не съблюдават препоръките на държавното управление ", разяснява Кан. Той изрази терзание, че хиляди хора могат да поощрят и последват сходни дейности, виждайки по какъв начин техните любимци го вършат.

След лавината от рецензии Моуриньо призна, че не е постъпил вярно.  " Приемам, че моите дейности не бяха в сходство с държавния протокол. Трябва да имаме контакт единствено с членове на личните си фамилии. Жизненоважно е да следваме препоръките на държавното управление, с цел да подкрепим нашите герои от Националната здравна работа, които избавят човешки животи ", бе коментарът на португалеца. Той обаче не се извини за дейностите си.

Само преди две седмици Моуриньо бе в противоположната роля пред медиите - на позитивен воин, откакто стана непринуден при доставки на храна и артикули от първа нужда на възрастни хора в Лондон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР