Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира ситуацията около Кристиан Ериксен,

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира ситуацията около Кристиан Ериксен,
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Не съм идиот

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разяснява обстановката към Кристиан Ериксен, който е свързван с трансфер в Интер. Договорът на датчанина изтича през лятото и той е свободен да договаря с други клубове. Според редица информации играчът към този момент се е схванал с “нерадзурите” и единствената въпросителна е дали ще отиде в Милано през лятото или двата клуба ще се схванат за прекосяването му още през януари.

Моуриньо съобщи, че схваща за какво Ериксон е подложен на критика от почитателите на Тотнъм за играта му. Част от последователите изпратиха футболиста с освирквания, когато той беше заменен по време на мача с Ливърпул в събота. Мениджърът разяснява, че е склонен с оценката на почитателите, само че добави, че има известна благосклонност към играча и събитията към него.

“Дали това беше най-хубавото показване на Кристиан Ериксен? Ако би трябвало да бъда почтен, ще кажа “не”. Знам какви са аргументите, не съм глупак, показа Моуриньо. - Играч в сходна обстановка даже да желае, а аз не го подлагам на критика, обикновено е да не се показва на най-хубавото си равнище. Той обаче ни оказва помощ в мачовете, в които игра.”

1 - Since his Premier League debut on 14/09/2013, Cristian Eriksen has assisted the most goals (62), created the most chances (570) and scored the most goals from outside the box (23) & from direct free-kicks (8) in the competition. Arrivederci? pic.twitter.com/BbQslqQK7j
— OptaJoe (@OptaJoe) January 13, 2020
Наставникът разгласи, че Ериксон ще играе на следващия ден за Тотнъм, когато лондончани се изправят против Мидълзбро в преиграване от третия кръг на Купата на Англия. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР