Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира решението на Юрген Клоп

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира решението на Юрген Клоп
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Клоп си е Клоп, прави каквото си поиска

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разяснява решението на Юрген Клоп да пусне младежкия тим в преиграването за " Фа Къп " против Шрпсбъри Таун. Германецът оправда решението си с натоварената стратегия и даже не се появи на стадиона, където тимът беше воден сътрудника му, който работи с тима до 23 години.

" Клоп си е Клоп, прави каквото си изиска или каквото управлението на клуба и разпоредбите му разрешават. Но като цяло прави нещата, които той желае. Аз съм печелил единствено един път " ФА Къп " и желая да опитам да подвигна втори трофей. Затова, в случай че ме попитате дали бих направил като Клоп, то отговорът ми е " Не ". За да пусна момчетата в отмора, то би трябвало да сме отпаднали. Предпочитам да създадем едно в допълнение изпитание, въпреки да нямаме толкоз доста футболисти разполагаем. Феновете също биха желали това и се надявам да ни поддържат ", разяснява Моуриньо.

Днес от 21,45 часа Тотнъм приема Саутхамптън в преиграването на дуела от четвъртия кръг на ФА Къп. Първата среща сред двата отбора приключи 1:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР