Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира решението на бившия вратар

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира решението на бившия вратар
Коментари Харесай

Моуриньо: В добри отношения съм с Икер Касияс

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разяснява решението на някогашния вратар на Реал Мадрид Икер Касияс да приключи кариерата си. През интервала, когато португалският експерт оглавяваше испанския отбор, вратарят загуби титулярното си място за сметка на Диего Лопес.

" Благодарение на интелигентността и зрелостта на Икер, ние постоянно сме се уважавали един различен. Години по-късно уважението прерасна в същинско другарство. Касияс е прелестен вратар и човек. Той е записал името си в историята на Реал Мадрид, испанския народен тим и международния футбол. Именно с него завоювах в Ла Лига и сложих върхове.

В един миг трябваше да взема мъчно решение въз основа на професионални качества, а не на персонални, и да направя избор в интерес на друг вратар. Целият свят знае, че когато се причислих към екипа, имахме някаква борба. Няма да кажа, че става въпрос за нашето его, само че имаше проблем в връзките сред капитан и треньор на Реал Мадрид. Не ми беше елементарно да взема това решение, а Икер - да се съгласи с него. Но имаме положителни връзки, а не това, което всички мислят ", съобщи Жозе Моуриньо пред " AS ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР