Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е уверен, че ще изведе

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е уверен, че ще изведе
Коментари Харесай

Моуриньо: Тотнъм ще спечели трофеи преди да си тръгна

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е убеден, че ще изведе отбора до титли преди да си тръгне от клуба. Лондончани нямат извоювана купа от 12 години. За последно те подвигнаха титли през 2008 година, когато завоюваха Купата на Лигата.

" Колко време лиши на Юрген и Ливърпул? Четири години, четири сезона. Това включваше пазаруването на един от най-хубавите вратари в света, пазаруването на един от най-хубавите централни бранители в света и по този начин нататък ", съобщи Моуриньо.

" Аз съм съсредоточен върху моя тригодишен контракт. Вярвам, че в рамките му можем да спечелим титли. Ако не го създадем, само че клубът го направи по-късно, а аз остана единствено три години, ще се веселя на това ", добави той.

" Работя за клуба, не мисля за себе си. Моята упоритост е същата, моето ДНК е същото, само че евентуално съм в стадий, в който по-малко виждам себе си и върховете ми, а повече виждам клуба. Оптимист съм, тъй като започнах да работя от първия ден. Вярвем, че ще създадем промени в състава и по тази причина не ни трябват огромни вложения. Не мога да допускам, че през сезона имаше толкоз отрицателни епизоди ", сподели още португалецът.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР