Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е сериозно притеснен, че ще

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е сериозно притеснен, че ще
Коментари Харесай

Моуриньо притеснен, че ще остане без бюджет за трансфери

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е съществено обезпокоен, че ще остане без бюджет за прехвърляния през лятото, твърди " Сън ". Още след идването си отпред на " Шпорите ", португалецът е бил осведомен от притежателя Даниел Леви, че клубът няма да може да му отпусне кой знае какъв брой огромен бюджет. Извънредната обстановка с пандемията от ковид обаче е влошила още повече финансовото състояние на лондончани, тъй че има сериозна възможност в касата да няма останали никакви пари за нови играчи.

Така Моуриньо още занапред възнамерява новия сезон с концепцията, че ще разчита на същите футболисти, с които разполага и сега. Наставникът непрекъснато получава информация за финансовото положение на клуба и е наясно какъв брой сложна е обстановката сега.  Ръководството на Тотнъм се разкая

Тотнъм има задължения на стойност 637 милиона паунда, като месечните разноски на клуба са от порядъка на 10 милиона паунда. В същото време сега лондончани няма по какъв начин да компенсират неналичието на доходи по време на изключителното състояние на Острова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР