Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо планира да използва отношенията

...
Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо планира да използва отношенията
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо ползва връзки, за да вземе искан от много стрелец

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо възнамерява да употребява връзките си със суперагента Жорже Мендеш, с цел да закупи нападателя на Уулвърхемптън Раул Хименес през лятото. Стрелецът на „ вълците” прави страховит сезон на „ Молиню”, откакто има 22 гола във всички съревнования за клуба на Нуно Ешпирито Санто. Тимът се движи на равнище във Висшата лига и също по този начин е на 1/8-финал за Лига Европа.

Един от брилянтните му голове бе точно против Тотнъм при започване на март преди сезонът да бъде спрян, само че ползата на Моуриньо е доста огромен към играча. Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид също желаят да вземат мексиканеца, за който се твърди, че ще се желаят най-малко 50 милиона паунда след прехвърлянето му от Бенфика в Уулвс за 32 млн. английски лири.

Според медии в Англия и Франция, то Жозе ще опита да употребява връзките си с Мендеш, с цел да вземе на „ Тотнъм Стейдиъм” Хименес. Агентът, който е в близки връзки и със притежателите на „ вълците” – Фосун, спомогна извънредно доста на отбора да се утвърди в елита на Англия.

Медиите настояват, че Моуриньо ще желае да вземе Хименес, с цел да ускори конкуренцията в нахлуване с Хари Кейн, за който се твърди, че може и да напусне „ шпорите”. Наглед Хименес наподобява като втора алтернатива след Кейн, само че Даниел Леви не би похарчил 50 млн. паунда за състезател, който да седи основно на пейката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР