Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че със сигурност няма

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че със сигурност няма
Коментари Харесай

Конте успокои Бразилия за Ричарлисон

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че сигурно няма заплаха бразилският национал Ричарлисон да пропусне Световното поради травмата, която получи при триумфа над Евертън. При всички положения нападателят обаче пропуща гостуването на Манчестър Юнайтед в сряда.

" След като премине прегледа на скенер, ще разберем какъв брой време ще отсъства. Със сигурност няма да бъде разполагаем за мача с Манчестър Юнайтед. Няма никаква заплаха обаче да пропусне Световното. Мога да потвърдя това. Такъв риск не съществува ", увери Конте.

" Кулушевски работи интензивно и следим положението му всекидневно. Все още не знам дали ще бъде разполагаем за Манчестър Юнайтед. Надяваме се да бъде в състава допустимо най-скоро. И двамата са доста значими играчи за нас ", добави италианецът.

Конте не пожела да разяснява информациите, че скоро може да подпише нов дълготраен контракт с Тотнъм. " Сега най-важното е да се подготвим за идващия мач и за идния тежък интервал. Ще приказваме с клуба и ще намерим най-хубавото решение за всички. "

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР