Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че е подценил кризата

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че е подценил кризата
Коментари Харесай

Конте преди Милан: Живеем за такива мачове

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че е подценил рецесията с жлъчката, която го извади от аварийна пейка за към месец и няма самообладание да се завърне край тъчлинията. Това ще стане на следващия ден в срещата от Шампионската лига против Милан.

Конте се подложи на интервенция, само че бързо се върна към нормалните си задължения предишния месец, преди лекарите да го посъветват да си почине и да се възвърне. И се наложи да гледа мачовете на Спърс от вкъщи, до момента в който неговият асистент Кристиан Стелини пое управлението на тима.

Конте добави, че е желал да се върне към уговорките си в тима и по-рано, откакто лондончани отпаднаха от Шефилд Юнайтед в шампионата за Купата на страната, само че препоръките на лекарите са били да изчака преди да излезе край терена.

" Със сигурност подцених възобновяване след интервенцията. Поради възприятието си за отговорност, желаех да се върна по-рано ", съобщи Конте пред репортерите, ден преди мача с милан. Първата среща на " Сан Сиро " приключи 1:0 за италианския отбор с гол на Брахим Диас в 7-ата минута.

" Може би надцених и тялото, и себе си. Сега съм добре, възвърнах силата и би трябвало да възстановя тежестта си, само че за останалото се усещам добре. Опитвам се да предам силата си на моите играчи, това е значим мач за нашия клуб. За мене е значимо да сме всички дружно. Марк и надалеч, се пробвах да бъда доста покрай моите играчи, употребявайки видео. Да присъстваш е напълно друго и заради тази причина би трябвало да благодаря на всички от щаба ", съобщи още италианският експерт.

На конференцията участва и корейският нападател Хюн Мин-Сон, който също изрази задоволството си от завръщането на треньора.

Той постоянно предава доста положителна сила на целия тим. Когато шефът на съблекалнята не е с нас, става изцяло друго. И още през вчерашния ден я усетихме тази негова мощ, която носи. Когато е на тъч-линията, футболистите са доста по-уверени. Когато той е на тъча, играчите ще се усещат по-комфортно, сподели още корейският футболист.

Тотнъм е на 4-о място в класирането, само че триумфът в Шампионската лига може безусловно да измести в друго измерение целия сезон. Конте добавя, че е хубаво тимът да може да носи напрежение и да го трансформира в позитивна посока.

" Ние живеем за тези моменти, тъй като когато напрежението се повишава, това значи, че и нашето равнище се повишава. Да не забравяме, че през предходната година играхме в Лигата на Конференциите. А в този момент сме в елиминациите на Шампионската лига “, съобщи италианецът.

" Ако ме попитате дали желая да печеля Шампионската лига, да – бих споделил, че желая. Това е действителността. Но би трябвало да вървим мач за мач ", приключи Конте.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР