Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте определи повдигнатите към себе си

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте определи повдигнатите към себе си
Коментари Харесай

Конте: ФА повдигна по-леки обвинения към мен и Тухел

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте дефинира повдигнатите към себе си и сътрудника си от Челси Томас Тухел обвинявания от страна на ФА като по-леки от предстоящото след конфликта сред двамата през предишния уикенд. Той също по този начин разяснява своята пристрастеност, която влага в работата си, и дали е допустимо клубът да притегли още нови играчи в оставащите дни от трансферния прозорец.

" Виждам, че ФА повдигна по-леки обвинявания и на двама ни, нали? Трябва да го приемем и да уважим всяко едно решение. Мисля, че от време на време могат да се случат сходен вид обстановки. Това не е първият, нито последният път, в който двама треньори не са съгласни един с различен. Но най-важното нещо е да продължим напред и да се почитаме един различен. За мен тази обстановка завърши още тогава. Надявам се, че ще бъда на пейката този уикенд. Смятам, че по този начин е вярно. Също по този начин дублирам, че сигурно в сходна обстановка можеш да научиш много, само че също по този начин мисля, че се оправих сносно с това да остана спокоен и да не прекаля с реакцията ми.

Това, че трансферирам моята пристрастеност върху играчите ми? Мисля, че би трябвало да се опитваме да влагаме пристрастеност във всяка една обстановка. Аз влагам пристрастеност в моята работа. Ако го правиш, ти се опитваш да дадеш всичко от себе си. Изискването ми към моите футболисти е да се трудят старателно и да се усъвършенстват във всеки аспект. Опитвам се да им трансферира моите пристрастеност и предпочитание за победа и битка по най-хубавия вероятен метод. Ако желаеме да печелим, ще би трябвало да се борим. По време на мач ти живееш или умираш. Ако живееш, съперникът ти е починал. Ако си мъртъв, значи противникът ти е спечелил дуела. Според моите разбирания, с цел да имаш упоритости, би трябвало да се опиташ да бъдеш добре проведен, да притежаваш качество, да имаш футболни хрумвания, да си добре тактически и физически, както и да имаш верния дух.

Ако някой си тръгне, сигурно ще пристигна различен състезател на негово място. Особено в случай че някои футболисти желаят да отидат другаде, с цел да играят постоянно. Трудно е да и задържим тук. Но в същото време би трябвало да бъде ясно, че в случай че някой пожелае да напусне, аз ще би трябвало да го заместя с различен. Това е доста значимо, тъй като е нужно да разполагаме със състав, който да може да се оправи с много мачове до ноември. Ето за какво това е значимо за мен ", съобщи Конте по време на днешната си конференция преди мача с Нотингам Форест.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР