Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте нямаше много поводи за радост

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте нямаше много поводи за радост
Коментари Харесай

Конте се оплака от ВАР: Червеният картон реши мача

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте нямаше доста мотиви за наслада след загубата в дербито с Арсенал (1:3). Тимът му игра с човек по-малко от 62-рата минута, когато Емерсон Роял получи червен картон след интервенция на ВАР. Наставникът по никакъв начин не бе удовлетворен от този факт и съобщи, че точно тази обстановка е решила мача.

" В Англия, в случай че би трябвало да съм почтен, е доста мъчно, тъй като тук имат други критерии. Понякога има обстановки, в които може да се даде червен картон, само че може да се даде и жълт, а може и изобщо никакъв да не се даде. Трябва да уточнят разпоредбите. В Италия съдиите се събират всеки четвъртък и гледат видеоповторения, с цел да подобрят работата си. Не знам дали вършат сходно нещо в Англия, само че би било добра концепция. Нивото на игра тук е доста високо и ВАР би трябвало да е също толкоз добър. Всяка част от обещано решение би трябвало да бъде на най-високо равнище ", счита Конте.

" В този миг падна третият гол. За нас беше доста мъчно - аленият картон реши мача. Не тъй като останахме с 10 индивида, а тъй като те са доста нападателен тим, а на нас ни лиши четири-пет минути да създадем промените и през това време ни бе мъчно да се пазиме. Ако имам някакви забележки към моя тим, те са за първото полувреме. Виждах опция да спечелим този мач и имаше много обстановки, които трябваше да оползотворим по-добре. Всеки път, когато се измъквахме от пресата, получавахме доста свободни пространства, само че бъркахме последния пас. Затова мачът не бе уравновесен. В началото на второто полувреме падна втория гол. Можехме да действаме по-добре при всеки от головете. А след няколко минути пристигна и аления картон, който умъртви мача ", добави италианецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР