Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе абсолютно бесен на системата

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе абсолютно бесен на системата
Коментари Харесай

Конте бесен: Това решение ни нанесе огромни щети

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе безусловно гневен на системата ВАР след анулирания гол на Хари Кейн в добавеното време на мача против Спортинг (Лисабон) в Шампионската лига. Това попадение бе извънредно значимо за " шпорите ", тъй като с него те към този момент щяха да са се класирали за 1/8-финалите, а в този момент щу би трябвало да треперят до последно. Наставникът първо избухна против съдиите и бе изпъден в края на мача, а по-късно продължи тирадата си и на конференцията, заявявайки, че това решение е нанесло големи вреди на неговия отбор.

" Има моменти, в които би трябвало да си най-малко малко образован и да видиш, че си отменил постоянен гол, тъй като той бе подобен. Топката бе пред Кейн. А по-късно и ВАР. Знам, че не би трябвало да разясня съдийските решения, само че ВАР този сезон и в Шампионската лига, и в Премиър лийг е против нас. Нямаме никакъв шанс с него. Не знам за какво, само че до момента единствено на нас ни се е налагало да повтаряме дузпа. А в това време на всяка дузпа, която виждам вратарите стъпват пред голлинията. Виждам го непрекъснато. Искам да видя и друга повторена дузпа в Премиър лийг. Нямаме шанс с ВАР и той ни нанася съществени вреди. Искам да видя по какъв начин някой взема сходно решение против някой огромен тим във значим мач. Да, бих желал да видя дали ВАР би бил толкоз самоуверен. Повтарям, че това е непочтено решение, тъй като топката е пред Кейн. Съжалявам, че съм толкоз смутен, само че от време на време можеш да приемеш тези неща, различен път - не. Причината е, че не виждам почтеност в тези обстановки, а когато стане по този начин, в действителност се смущавам ", съобщи гневният Конте.

" Относно мача, през първото полувреме играхме на мудни обороти и Спортинг справедливо поведе. След представянето ни през втората част обаче ние засулжавахме да вземем трите точки. Заради това решение ще би трябвало да изчакаме последния мач с Марсилия. Повтарям, че това решение ни нанесе големи вреди. Надявам се шефовете на клуба да схващат това и да вземат ограничения. Да приказват с който би трябвало, тъй като не може единствено мениджърът да приказва. Клубът би трябвало да остане мощен, тъй като тази обстановка ни нанесе огромни вреди. Не знам какво ще се случи идната седмица. Ако отпаднем, желая да видя каква ще е реакцията ", добави италианецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР