Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу записа името си в историята

...
Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу записа името си в историята
Коментари Харесай

Постекоглу с рекорд в ерата на Висшата лига

Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу записа името си в историята на Премиър илйг, постигайки нов връх за най-вече точки, извоювани от управител в първите си девет мача в шампионата (23), откакто неговият тим завоюва с 2:0 против Фулъм.

Така той надмина предходния връх от 22 точки, държан взаимно от Майк Уокър и Гуус Хидинк от първите им девет мача отпред на Норич Сити (сезон 1992-93) и Челси (сезон 2008-09), надлежно.

Запитан какъв брой горделив е от рекордното си достижение, Постекоглу сподели: " Вижте, това е заслуга на всички. Със сигурност е в действителност окуражаващо начало на сезона. По отношение на представянето, ние бяхме в действителност непрекъснати. Тази вечер трябваше да работим интензивно. През първото полувреме се справихме в действителност добре. Трябваше да бъдем много търпеливи в метода, по който търсихме първия гол и считам, че Фулъм бяха доста добре проведени, изключително в отбрана. “

Босът на " шпорите " обаче беше сериозен към представянето на своя тим през второто полувреме, откакто Фулъм пропусна шансове да се върне в мача.

" Мисля, че нашата преса беше изключителна през целия мач. Но играта ни с топката през втората част не бе на равнище и това са може би най-лошите 45 минути, които сме имали през цялата година. Трябва да останем дисциплинирани в нашия метод. В последна сметка Викарио направи няколко страхотни спасявания, с цел да резервира мрежата чиста. Затова трябваше да имаме доста по-добър надзор в мача “, счита австралиецът.

Въпреки всичко това е най-дългият интервал, в който " шпорите " са били отпред в в Премиър лийг от 15 декември 2020, когато държаха върха след 12 мача под управлението на Жозе Моуриньо. Началото на сезона на Тотнъм е най-хубавото от сезон 1960-61, когато те започнаха акцията с 11 следващи победи по пътя си към спечелването на купата в лигата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР