Мениджърът на Томас Тухел заяви, че не е бил близо

...
Мениджърът на Томас Тухел заяви, че не е бил близо
Коментари Харесай

Тухел разкри колко близо е бил Челси до привличането на Усман Дембеле

Мениджърът на Томас Тухел съобщи, че не е бил покрай привличането на Усман Дембеле от през януари. Френското крило бе непрекъснато спряган с редица клубове, откакто взаимоотношенията му с управлението на „ Камп Ноу “ се утежниха, само че Тухел, който разполага с играчи на позицията на Дембеле, удостовери, че не е разговарял с французина и е благополучен от това, че клубът не е бил толкоз деен на трансферния пазар, като назад привикан в тима от Фламенго бе бразилецът Кенеди.
„ Щастлив съм, тъй като прозорецът беше спокоен и да бъдем спокойни бе най-хубавото за нас. Бяхме отворени към покупко-продажби. Не съм се свързвал с Усман Дембеле. Не е имало контакт посред ни през зимата “, стартира германецът на днешната си конференция преди дуела с Плимут Аргайл от четвъртия кръг на ФА Къп в събота на обяд.
Относно завръщането на Кенеди, който ще бъде алтернатива на мястото на продължително контузения Бен Чилуел, Тухел добави: „ Следя го от доста години и той бе доста впечатляващ първоначално. Той изгуби малко инерция по пътя и може би не успяваше да покрие условията към себе си. Но това е животът. "
" Той получава втори или трети късмет да бъде тук и не става въпрос за случилото се преди. Той бе добър в предсезонната подготовка, реши, че желае да се върне назад в Бразилия, само че в този момент е тук. Ако играем с уинг бек, това е съвършена роля за него, имайки поради профила му на състезател. Той има мощен ляв крайник, мощен е в притежанието на топката, може да стреля и центрира доста точно. Това е малко или доста.
Той е доста, доста положително момче, доста надарен, дано забележим в какво положение е. Сега е негов дълг да влезе във форма и ние би трябвало да го подготвим за мачове, по-късно се нуждае от минути. Това ще се случи, той просто би трябвало да си го извоюва, само че в този момент е част от състава. Това е голяма опция и съм доста благополучен да му я дам и да му оказа помощ да я оползотвори оптимално “.
Тухел не пропусна да разяснява и сгъстения цикъл от мачове, в частност свързани с условията към Кристиан Пулишич и Тиаго Силва, които бяха заети с националните си тимове в последните няколко дни, преди да се завърнат след дълги и изтощителни полети.
„ Става въпрос за количество, а не за качество. Хората желаят да гледат първокласен футбол, качествените играчи, и за това те се нуждаят от отмора, да не бъдат контузени, а здрави. Нуждаем се от по-лек цикъл. За една година играхме 67 мача или нещо такова и по-късно имаш европейски клубни шампионати, международни квалификации и още съревнования, усилието е голямо “, приключи мениджърът на Челси.
Междувременно (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР