Мениджърът на Томас Франк заяви, че се надява новото попълнение

...
Мениджърът на Томас Франк заяви, че се надява новото попълнение
Коментари Харесай

Мениджърът на Брентфорд обяви кога очаква дебюта на Ериксен

Мениджърът на Томас Франк съобщи, че се надява новото попълнение Кристиан Ериксен да дебютира за клуба „ в идващите няколко седмици “. Той обаче не може да бъде безапелационен, до момента в който не го е видял да тренира.
Новакът във Висшата лига разгласи привличането на датския полузащитник в понеделник, седем месец откакто той получи сърдечен удар на Европейското състезание 2020, провело се през предишното лято. Франк, чийто отбор играе с Евертън в четвъртия кръг на ФА Къп в събота, сподели, че 29-годишният футболист ще тренира с новите си съотборници за първи път идния понеделник.
" Кристиан има солидна физическа основа и прави всевъзможни проби. Той тича доста, тренира доста, тъй че е направил много за последните няколко седмици, основата му е добра, само че напълно друго е да бъде подготвен за мач. Трудно е да се каже по кое време тъкмо ще се случи това. Ще знам доста повече след понеделник “, стартира той. Запитан дали е допустимо да минат месеци преди дебюта на Ериксен за Брентфорд, Франк призна: " Надявам се седмици, няколко седмици, само че не знам. Далеч по-уверен съм, когато го видя да тренира “.
Наставникът на „ пчеличките “ дефинира някогашната звезда на Тотнъм като евентуално „ най-хубавата покупка “ в историята на Брентфорд и сподели, че завръщането му на терена ще бъде доста прочувствен миг. „ Успяхме да го притеглим и това бе фантастично. С историята зад това, мисля, че ще бъде необикновен ден този, в който Кристиан стъпи още веднъж на терена. Вие сте го виждали като един от най-хубавите във Висшата лига и това, което му се случи през юни, бе полуда и потрес за нас ", добави датският треньор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР