Мениджърът на ТНС Скот Ръскои иска отборът му да прави

...
Мениджърът на ТНС Скот Ръскои иска отборът му да прави
Коментари Харесай

Менидъжърът на ТНС преди Лудогорец: Разликата е голяма

Мениджърът на ТНС Скот Ръскои желае тимът му да прави верните неща в реванша против българския първенец Лудогорец. Двата тима се изправят в четвъртък вечер в мач-реванш от третия кръг на Лига Европа. Мнозина футболни експерти смятат срещата за протоколна, откакто в първия двубой в Разград българският отбор завоюва с 5:0 против уелския си конкурент.

„ Искаме да вършим верните неща и да не вършим това, което направихме последната седмица против тях”, показа Ръскоу. „ Нужно е да бъдем ефикасни и за това нещо е нужно да си оказваме помощ взаимно. Искам това нещо да го виждам през целия сезон и ще опитам да го придам на футболистите”, продължи мениджърът на „ светците”.

Уелският отбор се падна с Лудогорец в Лига Европа, откакто отпадна от втория кръг на Шампионската лига след проваляне от датския първенец ФК Копенхаген . В идващия кръг пък спечелилият от двойката, най-вероятно родният отбор, ще играе против словенския Марибор .

„ Не се представихме едва в България, а някои от играчите ми също бяха под своите равнища на игра. Съчетано с обстоятелството, че играхме против доста добър тим, който бе хазаин, кулминационната точка бяха грешките, които допуснахме и ето ги петте гола. Не съм отчаян от играчите си, защото нямаха ден. Технически е доста мъчно да обезвреждаме този си пасив”, продължи мениджърът.

Въпреки това Скот Ръскоу откри позитиви от европейската акция на ТНС след успеха над Фероникели в Шампионската лига. „ Спечелихме в първия рунд на Шампионската лига и изиграхме нови шест мача в Европа. Това е доста добре за нашите играчи и за тяхното самочувствие. Съревноваваме се против най-хубавите тимове в Европа, които са на по-добро равнище от нас”, приключи брифингът на Скот Ръскоу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР