Мениджърът на смята, че отборът е в различно състояние в

...
Мениджърът на смята, че отборът е в различно състояние в
Коментари Харесай

Артета: Изминахме дълъг път, сега сме различен отбор

Мениджърът на счита, че тимът е в друго положение спрямо предходната година, когато отпадна от на 16-финалите на Лига Европа с гол в 119-ата минута. Краят на дуела бе още по-драматичен заради обстоятелството, че Обамеянг направи огромен пропуск в заключителните секунди. Утре лондончани още веднъж се изправят против гръцкия гранд в среща от осминафиналите на шампионата.

" Начинът, по който се разви мачът в края, беше нечовечен. Да загубим по този метод, само че ние продължихме напред. Очевидно има някои усеща във връзка с този тим и желаеме да сложим нещата на мястото им ", разяснява Артета.

Mikel Arteta says Arsenal’s loss to Olympiacos last year ’emotionally drained us’ and he’s out to put it right this time
— The Sun - Arsenal (@SunArsenal)
" Мисля, че сме по-добър тим от предходната година. Като виждам обратно към тези два мача и метода, по който играем в този момент, мисля, че изминахме дълъг път. Те имат разнообразни играчи, само че сходна конструкция. Спряват се доста добре, играха в Шампионската лига. Там изиграха два доста положителни мача против, тъй че са в действителност сложен противник ", добави испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР