Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър се закани, че ще

...
Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър се закани, че ще
Коментари Харесай

Мениджърът на Шефилд обеща мач на кръв срещу Ливърпул

Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър се закани, че ще аргументи допустимо най-вече неприятности на водача във Висшата лига – Ливърпул, когато се изправи против „ червените” в събота. Наставникът на новака в британското състезание разкри, че изрично е забранил на своите играчи да разменят фланелки с футболистите на съперника след срещата.

Англичанинът желае от „ остриетата” да показват същия дух, който ги преведе невредими при тежкото посещение против Челси на „ Стамфорд Бридж”. Шефилд съумя да се върне от пасив 0:2, с цел да реализира реми 2:2, а по-късно с победи над Кристъл Палас и Евертън се изкачи до 10-а позиция в шампионата.

Ливърпул, от своя страна, се намира в серия от 15 следващи победи във Висшата лига, като завоюваха всичките си 6 срещи от актуалната акция. „ Не желая да видя играчите си наивно въодушевени в този сблъсък”, безапелационен беше Уайлдър. „ Да разпитват противниковите играчи: „ дали можем да заменяем фланелки?” или „ можеш ли да ми подпишеш това”? Ние излизаме на същия терен като тях и играем мач от Висшата лига. Разбира се, има голяма разлика сред двата клуба поради моментното им положение. В този мач ще се опитаме да я понижим.”

„ Затова си мисля, че в случай че питате всичките ни футболисти преди мача, те ще ви кажат, че желаят да се залепят за съперниците и да се показват чудесно на самостоятелно равнище. Не желая Ливърпул да пристигна на нашия стадион в събота и да ни каже: „ Благодаря доста за най-лесните три точки, които взехме през целия сезон”. Ако те фактически завоюват, желая това да се случи единствено през труповете ни”, добави Уайлдър.

Шефилд Юнайтед приема Ливърпул в 7-ия кръг на Висшата лига от 14,30 часа в събота, 28 септември. Двубоят можете да наблюдавате посредством директното предаване на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР