Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър призна, че по всяка

Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър призна, че по всяка ...

Уайлдър призна, че Лундстрам няма да остане в Шефилд.


Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър призна, че по всяка вероятност полузащитникът Джон Лундстрам ще напусне клуба през януарския трансферен прозорец, след като е отхвърлил предложената му оферта за нов договор. Лундстрам, който бе привлече при "остриетата" от тима на Оксфорд Юнайтед през 2017 година, е в последната година от контракта си.

"Много съм ядосан от цялата ситуация. Картите са на масата и вярвам, че Джон трябва да подпише този договр. Ние му предложихме много добър договор, който е съпоставим с тези на останалите ни водещи играчи, но той взе своето решение и го отхвърли", каза Уайлдър по адрес на 26-годишния футболист.

Chris Wilder has confirmed this morning that John Lundstram won’t be signing a new contract with Sheffield United.

“It’s been very frustrating. We’ve offered him a very attractive contract.

Him and his agent have made a decision that he doesn’t want to sign it.”
— Sheffield United (@SheffieldUnited)
"Той все още е играч на Шефилд Юнайтед и е наличен за мачовете ни, но пред нас има три варианта. Оставяме го до края на сезона, което обаче няма да бъде добре за клуба или се опитваме да вземем нещо за него през януари. в идеалния вариант той преосмисля решението си и преподписва, което обаче не изглежда реалистично", коментира Уайлдър.

Шефилд Юнайтед приема Манчестър Сити през уикенда, след като преди седмица "остриетата" изпуснаха аванс от гол и загубиха с 1:2 от шампиона Ливърпул на "Анфийлд". "Играчите знаят, че нашата задача е да печелим точки. Те разбират, че с повече себераздаване можеше да вземем и точка от "Анфийлд", макар и противникът да бе по-добър от нас.
Премиър лийг 7 кръг, събота 31 октомври Шефилд Юнайтед 14:30предстои Манчестър Сити

Източник: sportal.bg