Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър отправи сериозни критики към

...
Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър отправи сериозни критики към
Коментари Харесай

Мениджърът на Шефилд Юнайтед избухна срещу ръководството

Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър насочи съществени рецензии към управлението на клуба. „ Остриетата “ не се любуват на добра акция, а почитателите на отбора към този момент изричат съществено неодобрение от слабите резултати.

Досега на няколко пъти Уайлдър съобщи, че нещо би трябвало да се промени, само че този път наставникът бе извънредно изострен към управителните фактори и ги прикани за незабавни ограничения.

„ Не мога да очаквам повече. Уморих се да дублирам, че нуждая се от нови попълнения, с цел да можем да се спасим от изпадане. Не мога да очаквам и няма да го направя, тъй като този тим заслужава нещо по-добро ", стартира експертът.

"Искам нови футболисти още при започване на януари, не в средата, или края на месеца. Очакват ни тежки мачове и нямам време за губене. Поне хубавата вест е, че се водят някакви диалози, само че неприятното е, че ще се закупуват единствено футболисти чартърен. Много пъти споделих към този момент, че се нуждая от двама или трима нови, нека този път някой ме чуе “, разяснява Уайлдър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР