Мениджърът на шампиона Ливърпул Юрген Клоп счита Садио Мане за

...
Мениджърът на шампиона Ливърпул Юрген Клоп счита Садио Мане за
Коментари Харесай

Клоп посочи футболиста, който олицетворява прогреса на Ливърпул

Мениджърът на първенеца Ливърпул Юрген Клоп смята Садио Мане за въплъщение на развиването на тима през последните години. Сенегалският нападател приключва четвъртия си сезон на “Анфийлд”.

“През последните години тимът направи огромни крачки в развиването си - съобщи Клоп. - Садио е образец за това по какъв начин целият тим стана по-силен. Как от един в действителност добър футболист той се трансформира в подобен от международна класа. Помня, че когато го взехме от Саутхамптън, на него му липсваше неизменност в изявите. Сега обаче Мане към този момент е на друго равнище като футболист и непрекъснато се показва на висота - както в нападателен проект, по този начин и в отбранителен. Мога да кажа същото и за всички останали състезатели.”
 “Контра”: Защо Ливърпул бе победен в първия си шампионски мач
Клоп прикани да се отдаде дължимото и на хората на назад във времето, които оказват помощ - тези от щаба и личния състав. “Не считам, че техният принос е нищожен, с цел да получим тези златни медали. Ако не беше диеотологът ни Мона Немер, по време на карантината мнозина от футболистите щяха да умрат от апетит. Ако пък фитнес треньорът Андреас Корнмайер не си вършеше работата както би трябвало, всички играчи щяха да се завърнат с по 5 кг от горната страна. Важен е “медалът” тук (б.р-посочвайки сърцето). Ще намерим метод да покажем на всекиго от тях, че оценяваме стореното”, уверен е германецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР