Мениджърът на се изказа остро срещу някои от бившите играчи

...
Мениджърът на се изказа остро срещу някои от бившите играчи
Коментари Харесай

Солскяер се ядоса на бивши играчи на Манчестър Юнайтед заради Грийнууд

Мениджърът на се изрече остро против някои от някогашните играчи на клуба, които са подлагали на критика обществено Мейсън Грийнууд. Нападателят остана отвън групата на " алените дяволи " за последните два мача на тима, като обяснението от страна на норвежеца бе, че геният е имал лека травма. Твърди се обаче, че повода се корени в проблемите с дисциплината на играча, който на няколко пъти е просрочен за тренировки. Солксяер обаче зашити британския национал и съобщи, че тези клюки не дават отговор на истината.

" Той играеше фантастично и по-късно направи тази неточност по време на лагера с националния тим на Англия. Но той в никакъв случай не е закъснявал за подготовка. Видях, че някои някогашни играчи на Юнайтед са го коментирали, само че те нямат визия защо приказват. Той тренира доста добре и аз не мога да допускам на всички тези истории, че не бил експерт.

В този клуб имаме страхотна традиция с налагането на млади футболисти. В това число влизат и положителните привички, които те получават от самото началото. Ние имаме вяра на тези играчи и им даваме опция да показват себе си. Мейсън също е минал през тази стратегия ", съобщи Солскяер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР