Мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард потвърди, че е близо до

...
Мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард потвърди, че е близо до
Коментари Харесай

Джерард с ясен намек за бъдещите си планове

Мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард удостовери, че е покрай нов контракт с шотландския гранд. Бившият капитан на Ливърпул е на „ Айброкс “ от 2018, като финишира втори в дебютната си акция отпред на отбора от Глазгоу.

Бившият британски национал разгласи още, че Алан Макгрегър и Стивън Дейвис са подписали нови контракти с клуба. Миналия уикенд съставът отстъпи на безконечния си противник Селтик с 0:1 във финала за Купата на лигата. Легендата на Ливърпул загатна, че също скоро ще парафира нов договор.

"Клубът ми предложи нов контракт преди към 10 дни и все още решението за мен е извънредно просто ", стартира англичанинът.

"По-гладен и стимулиран съм от всеки път да върна положителните дни тук, тъй че договарянията за мен ще са положителни и лесни. Ще ви кажем, когато всичко е готово и подписано ", приключи Джерард.

В четвъртък за тима следва съдбоносен дуел вкъщи с Йънг Бойс в Лига Европа. Шотландците оглавяват група G преди последните срещи с актив от 8 точки, с една повече от Порто и швейцарците, и с три от Фейенорд, като при победа на „ Айброкс “ ще си подсигуряват присъединяване в елиминациите на шампионата. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР