Мениджърът на Рейнджърс Джовани ван Бронкхорст бе разочарован след загубата

...
Мениджърът на Рейнджърс Джовани ван Бронкхорст бе разочарован след загубата
Коментари Харесай

Ван Бронкхорст: Дузпите са лотария, а късметът ни обърна гръб

Мениджърът на Рейнджърс Джовани ван Бронкхорст бе отчаян след загубата от Айнтрахт (Франкфурт) на финала за Лига Европа след осъществяване на дузпи.

" Опитахме всичко, с цел да спечелим. Накрая обаче дузпите са лотария, а през днешния ден шансът ни обърна тил. Играчите дадоха всичко от себе си. Мачът бе доста оспорван. Разочароавнието е огромно. Бяхме толкоз покрай продобиване на трофея. Когато победиш, имаш мемоари за цялостен живот, когато загубиш, боли доста.

Мачът бе физически тежък, футболистите се раздадоха до дъно на терена. Наложи се да заменя някои играчи, които бяха изцяло изтощени. Всъщност това се отнася и за двата тима.

Бяхме се подготвили за дузпи. Баришич се наложи да излезе, а той бе първият ни реализатор. Някои играчи не бяха в положително положение, с цел да извършват дузпи, само че Рамзи бе разполагаем. Той е в действителност сломен, всички са разочаровани, видях тъгата в съблекалнята. Той се нагърби с отговорността, само че за жалост не съумя да означи. В края на мача също имахме страховит късмет. Кент направи всичко допустимо да се разпише. Подобни положения би трябвало да се оползотворяват, изключително в края на мача ", сподели още експертът.
 Оли Гласнер: Не съм сюрпризиран, че спечелихме
Оли Гласнер: Не съм сюрпризиран, че спечелихме

" Момчетата рядко ме разочароват "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР