Мениджърът на Ралф Рангник говори по някои от най-важните теми

...
Мениджърът на Ралф Рангник говори по някои от най-важните теми
Коментари Харесай

Рангник коментира драмите около Магуайър и Погба, новият договор на Бруно също

Мениджърът на Ралф Рангник приказва по някои от най-важните тематики към отбора, част от които се породиха в последните дни към мачовете на националните отбори, преди семейството на на следващия ден от 19:30 българско време. Той засегна освиркванията към капитана от страна на британските почитатели, както и мненията на във връзка това, че се постанова да играе на разнообразни позиции.
 Бруно Фернандеш към този момент е подписал нов контракт с Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш към този момент е подписал нов контракт с Манчестър Юнайтед
“Не разбрах какво се случи на “Уембли ”. Това не се случва на нашия стадион с “червената войска ” зад тила ни. Той се оправя добре в последните няколко години и за, и за. Не считам, че е редно да тълкувам или да осъждам думите на в изявление, единственото значимо нещо е да съдим него. Чух, че е споделил, че се е наложило да играе на разнообразни позиции в последните седмици, само че след мача с ние загубихме трима нападатели и с отсъствието на и в избрани моменти, се постановяваше да извършва разнообразни функционалности. Смятам, че това е обикновено ”, съобщи германецът, след което удостовери, че Единстон Кавани още веднъж е навън за няколко седмици и разяснява новината на деня към “червените дяволи ” и новия контракт на Бруно Фернандеш.
 Саутгейт: Магуайър е най-хубавият централен бранител в Ман Юнайтед Саутгейт: Магуайър е най-хубавият централен бранител в Ман Юнайтед
“Смятам, че това е извънредно добра вест за клуба, за почитателите и също по този начин за самия Бруно, който знае, че ще е тук в идващите няколко години. Няма никакво подозрение, че Бруно е доста значим състезател за нас като клуб и тим. Вече го поздравих през вчерашния ден, когато се завърна от плейофните мачове за Световното. Той игра доста добре и означи значими голове ”, разяснява Рангник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР