Мениджърът на призна, че все още не е разговарял с

...
Мениджърът на призна, че все още не е разговарял с
Коментари Харесай

Лампард: Ще говоря скоро с Кепа, Менди няма да започне срещу УБА

Мениджърът на призна, че към момента не е разговарял с след прехвърлянето на Едуар Менди. Стражът на бе притеглен през вчерашния ден и ще се конкурира за титулярно място с най-скъпия вратар в света, който продължава да прави фрапантни неточности. Лампард съобщи, че в идващите 24 часа ще организира диалог с Кепа и Кабайеро и добави, че няма по какъв начин Менди да стартира в утрешния мач с.

" Не съм приказвал с Кепа. Трансферът бе разгласен, след което имахме подготовка. Не съм се виждал с Кепа, само че ще беседвам с него и Вили Кабайеро в идващите 24 часа. Това е значимо, тъй като вратарите имат собствен дребен съюз на подготвителното игрище поради естеството на тяхната работа. Сега има добра конкуренция за поста и това ще ни движи напред.

Няма по какъв начин Менди да стартира. Седмицата бе дълга за него и той не е упражнявал в реалност. Той хвърча в четвъртък и ще бъде доста мъчно да започва, " съобщи Лампард.

Мениджърът добави, че и, които дебютираха за Челси в дуела против в сряда, са изцяло подготвени да стартират. " Вярвам, че са подготвени да започват, само че би трябвало да взема поради дребното време сред сряда и събота. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР