Мениджърът на Питърбро Дарън Фъргюсън подаде оставка, съобщиха от клуба.

...
Мениджърът на Питърбро Дарън Фъргюсън подаде оставка, съобщиха от клуба.
Коментари Харесай

Синът на Алекс Фъргюсън напусна Питърбро

Мениджърът на Питърбро Дарън Фъргюсън подаде оставка, оповестиха от клуба. Специалистът, който е наследник на именития управител на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън, напусна поста след загубата с 0:1 от различен борещ се за оставане в Чемпиъншип тим - Дарби Каунти, през уикенда. Поражението остави Питърбро на предпоследното 23-то място в класирането с 21 точки, на пет точки под чертата.

" Аз и моите сътрудници считаме Дарън за един от най-великите треньори на този тим в последните десетилетия. Той бе заставен да работи в сложна обстановка от финансова позиция поради неналичието на последователи на стадиона и това е нещо, никой не можеше да планува и с което той се оправи превъзходно ", сподели съсобственикът на Питърбро Дараг Маккантъни в особено изказване.

50-годишният Дарън Фъргюсън по този начин и не се приближи до великата треньорска кариера на своя татко, като досега не е водил тим от Висшата лига и има престои в по-нискоразредни тимове като Питърбро, Донкастър Роувърс и Престън Норт Енд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР