Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни сподели мнението си преди

...
Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни сподели мнението си преди
Коментари Харесай

Уорън Фийни: Феновете ще ни липсват

Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни показа мнението си преди идния дуел от 12-ия кръг на Втора лига против Литекс. Срещата на стадион „ Христо Ботев “ е през днешния ден от 15:30 ч. Заради епидемиологичната конюнктура, дуелът ще се играе без аудитория.

„ Мачът с Литекс ще бъде сложен. За страдание дуелът ще се организира без почитатели. Съперникът ни загуби последния си мач, до момента в който ние успяхме да вземем успеха. Знаем, че Литекс ще се опита да се реваншира за провалянето против Кариана. Без почитатели е мъчно, само че тук би трябвало да демонстрираме професионално отношение. Властите взеха решение да няма почитатели и би трябвало да се почита това решение. Феновете ще ни липсват, само че сигурността и здравето на хората са над всичко. Трябва да създадем всичко, с цел да спечелим идния мач.

След срещата в Добрич споделих, че съм удовлетворен, само че в този момент желая още по-добро показване, тъй като въпреки всичко играем вкъщи. Да, нещата потеглиха в вярната посока във връзка с играта. Това което показахме в последните два-три мача е положително. Но би трябвало да поставим още старания, да задържаме повече топката, да развиваме непрекъснато играта си в полето на противника. Вярвам на тима и на тези футболисти. Убеден съм, че ще вървим напред. Гледах няколко мача на Литекс. Те се стараят да играят добър футбол. Това е рисков мач за нас. Нужна ни е оптималната концентр ация. Трябва да сме сигурни в своите дейности, би трябвало да бъдем уверени в нашите благоприятни условия. Джон Айина към момента се възвръща от травмата, която получи по време на мача за купата с Берое. Ще чакам до последно информация за неговото положение и дали ще може да попадне в групата за идния дуел “, сподели Уорън Фийни. Втора лига 12 кръг, понеделник 2 ноември  Пирин (Благоевград) 15:30предстои  Литекс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР