Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни призна, че е разочарован,

...
Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни призна, че е разочарован,
Коментари Харесай

Фийни: Разочарован съм, но не мога да виня никого

Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни призна, че е отчаян, само че и удовлетворен от представянето на своя отбор при загубата от Берое в мач от Купата на България. “Орлетата” позволиха късен поврат и отстъпиха с 3:4, макар че Преслав Йорданов означи хеттрик в срещата.

“Разочаровани сме от провалянето, само че не мога да обвинявам никого. Смятам, че желанието и глада ни за триумф бяха на разположение. Не забравяйте, че се изправихме против тим, който съгласно мен е най-хубавият в цялата страна. От реакцията им си пролича това.

Ние искахме теренът ни да бъде задоволително влажен, с цел да върви топката по-бързо. Разочарован съм, може би, тъй като и загубихме двама футболисти, които няма да можем да използваме в идващите мачове. Моите футболисти бяха невероятни и това си проличава от реакцията на почитателите. Това не би трябвало да ги обезвери, тъй като се оправиха ужасно.

Темпото е доста друго сред двете лиги, ние желаеме да играем бързо, само че те играят даже по-бързо от нас. Изкарахме ги до ръба и се получиха нещата, желая обаче да се вдигнем и да достигнем до върха на лигата. Имаме фантастични футболисти.

Краси Станоев се контузи още първоначално. Той е тъкмо този британски вид. Работя с тези момчета, а когато загубиш двама от тях в средата на терена, е огромен удар. Другите, които се появиха, може би ни дадоха нещо друго. Разочарован съм от резултата, само че съм удовлетворен от играта.

Преслав Йорданов може да тича, не просто е колосален. Просто е неукротим и бе извънредно отчаян, че не съумя да вземе топката най-после. Искахме да стигнем надалеч в този шампионат, да играем против огромните тимове. Трябва да кажа, че нашата съществена цел е промоцията. Имаме по какъв начин да реализираме това”, призна Фийни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР