Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира загубата на своя

...
Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира загубата на своя
Коментари Харесай

Фийни: Разочарован съм, някои неща трябва да бъдат казани в тази държава

Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни разяснява загубата на своя отбор от Локомотив (София) в дербито от деветия кръг на Втора лига. “Орлетата” отстъпиха с 1:3 като посетители и изпуснаха шанса най-малко краткотрайно да се изкачат до първото място в класирането.
“Не играхме добре през днешния ден, бяхме в добра форма преди мача, само че заради някаква причина през днешния ден не влязохме в мача, няма опрощение. Някои неща би трябвало да бъдат казани в тази страна. Още преди мача имах терзания. Имаше доста неточности на съдията, мисля, че доста ясно се видя всичко. Днес се изправиха два положителни тима един против различен, само че съдията бе основно настоящо лице. Разочарован съм! Не бяхме задоволително положителни, факт, само че можеше да е по- друго, в случай че решенията не бяха такива. Има такива неточности и в последна сметка животът продължава.

Поздравявам Локомотив за играта им. Сега разликата става 6 точки, само че има още доста футбол до края на сезона, би трябвало да си намерим формата просто. Винаги съм казвал, че футбол се играе по-лесно на влажен терен. Тук би трябвало да свикнем с тези условия, които се оферират, само че в действителност би трябвало да подобрим формата си като посетители. Няма да се паникьосваме, това, че има пауза, е добре. Ще можем да поработим. Случва се да се позволен две следващи загуби, момчетата са брилянтни. Имахме сложен мач и за Купата, само че в последна сметка продължаваме напред. " Втора лига 9 кръг, събота 3 октомври  Локомотив (София) 3:1краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР