Мениджърът на Пирин Благоевград - Уорън Фийни, бе разочарован от

...
Мениджърът на Пирин Благоевград - Уорън Фийни, бе разочарован от
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин Благоевград: Разочаровани сме, но не мога да виня никого

Мениджърът на Пирин Благоевград - Уорън Фийни, бе отчаян от загубата от Берое с 3:4, само че не и от представянето на отбора си.

„ Разочаровани сме от провалянето, само че не мога да обвинявам никого. Мисля, че желанието и глада за триумф бяха на разположение през днешния ден. Изправихме се против тим, който е най-хубавия в България. Берое играе най-атрактивния футбол. Трябва да уважим противника. Ето че футболът може да се играе по верния метод. Искахме теренът да бъде влажен, с цел да може топката да се движи по-бързо и не искахме да пречим на Берое. Лошото е, че загубихме двамата футболисти. Моите играчи бяха феноменални и видяхте реакцията на почитателите. Казах им, че това не би трябвало да ги обезвери “, съобщи наставникът на Пирин.

„ Фактор е физическото положение. Всички знаят, че желаеме да играем бързо, само че когато погледнете Берое – играят доста по-бързо от тях. Искам да се вдигнем и да достигнем до върха на лигата. Заслужихме си уважението на Берое. Най-големият призрачен сън на мениджъра е състезател да се контузи още при започване на мача. Мислят си, че Станоев е отбранително надъхан, само че за мен е отличен състезател и може да играе в Англия. Сериозен удар е да загубиш двама футболисти в средата на терена. Разочарован съм от резултата, само че съм удовлетворен от представянето на отбора “, добави още той.

„ Да вкараш хеттрик против тим от Топ 3 в страната е необикновено. Фантастично се възползва от обстановките. Изключително е отчаян, тъй като искаше след края да вземе топката, само че след този резултат не съумя. Искахме да стигнем надалеч в този шампионат. Искахме да играем против огромните тимове, само че няма да успеем. Нашата цел е да реализираме промоция за елита и знаем по какъв начин да го реализираме “, съобщи Фийни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР