Мениджърът на Пеп Гуардиола няма намерение да ротира състава си

...
Мениджърът на Пеп Гуардиола няма намерение да ротира състава си
Коментари Харесай

Играят тези, които са във форма, не правя ротации, обяви Гуардиола

Мениджърът на Пеп Гуардиола няма желание да ротира състава си за пътуването до във вторник в Шампионската лига и сподели, че в случай че някои играчи останат отвън състава, това не е тъй като той им дава отмора. Сити понесе много травми и заболявания при започване на новия сезон, само че наподобява към този момент изду платната и моторът работи на цялостни обороти при съботната победа във Висшата лига с 5:0 над.

и липсваха при успеха над в Шампионската лига предходната седмица. Но Гуардиола сподели, че сегашната форма единствена е от голяма важност за него. " Не става въпрос за отмора ", разяснява Гуардиола пред публицисти. Кевин беше малко отпаднал душевен - това е правилно. Но сега за стартовите 11 виждам играчите, които са в по-добро положение или са по-фокусирани. Ако играчите си мислят, че оставям хора на пейката, с цел да давам късмет на всички или тъй като върша някаква ротация, това е огромна неточност. "

Сити се класира за етапа на елиминациите на пролет, само че идната среща от Група " С " с Порто ще даде отговор на това кой ще приключи като отличник. Англичаните отиват в Португалия след четири следващи победи и 12 точки, Порто е с 9. Един състезател, който се възползва от предоставените му благоприятни условия, е.

Защитникът изглеждаше изпаднал в недружелюбност след идването на Рубен Диас и, само че Гуардиола хареса играта против Олимпиакос и Бърнли. " Той беше толкоз съсредоточен и не допускаше действително никакви неточности ", добави испанският треньор. " Това, което търсим в последната четворка играчи преди вратаря, е да заобикаляме неточности. А по-късно хората начело да вкарват голове. "
Шампионска Лига 5 кръг, вторник 1 декември  Порто 22:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР