Мениджърът на отново коментира случая, при който нападателят си сложи

...
Мениджърът на отново коментира случая, при който нападателят си сложи
Коментари Харесай

Това между Агуеро и съдийката беше нещо нормално, смята Пеп

Мениджърът на още веднъж разяснява случая, при който нападателят си постави ръката върху врата на съдийката Сиан Маси-Елис по време на дуела с на 17 октомври. Мнозина желаеха наказване на аржентинеца за това му деяние.

Pep Guardiola has played down an incident involving Sergio Aguero after the Manchester City striker disputed a decision with official Sian Massey-Ellis in Saturday's match against Arsenal.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
" Не съм приказвал със Серхио за това, само че съм съвсем сигурен, че в случай че тя се почувства зле, той ще се извини без проблем - съобщи Пеп. - Той постави ръцете си по естествен метод, както би го правил на или отвън терена, или когато го прегръщам, когато има промяна или когато от време на време допира съдията, както и съперниците. Не видях някаква експанзия. Мисля, че беше обикновено, защото го познавам съвършено. Той е голяма звезда, само че е непретенциозен, един от най-хубавите хора, които съм срещал. Важното е желанието му и желанието му беше обикновено - да приказва с нея по естествен метод. Това не беше неприятна дума, беше просто обикновено ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР