Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус потвърди информациите, че халфът на

...
Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус потвърди информациите, че халфът на
Коментари Харесай

Мениджърът на Нюкасъл потвърди за провалената рекордна сделка

Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус удостовери информациите, че халфът на Лил Бубакари Сумаре е отказал да премине в тима. Ако това беше станало, “свраките” щяха да похарчат за него рекордните в историята си 45 млн. паунда. Сегашното върхово достижение в това отношение е договорката за Жоелинтон с Хофенхайм за 40 млн. паунда от миналото лято.

“Имахме призната оферта към различен тим, която насмалко щеше да ни обезпечи рекорден за клуба трансфер. За страдание, играчът изиска да остане там, където е в този момент, което доста ни разочарова, защото той беше най-голямата ни цел. Бяхме доста дейни, само че не успяхме да го уредим. Винаги съм казвал, че има ли някой по-добър от това, с което разполагаме, то тогава ще се опитаме да действаме. Това, което не направихме, беше да се паникьосаме, тъй че постъпихме вярно. Разбира се, че ни се искаше да притеглим още един нападател в клуба, само че това не беше допустимо. Но както по принцип споделям, в случай че не подпишем с някого, ще изчакаме до лятото, когато трансферният пазар е по-лесен за всички нас”, съобщи Брус на днешната си конференция.
 Саудитският принц, който преди искаше Манчестър Юнайтед, е подготвен да купи Нюкасъл Той разиска и слуховете за нови притежатели на клуба. “Не вземам присъединяване в диалозите за промяна на властта. Оставям това на други хора и се съсредоточвам единствено върху това, на което мога да повлияя. Разбира се, че тези клюки имат отрицателен резултат върху всички, няма да неистина, само че някак си привикваме с това. В положителни връзки съм с Лий Чарнли (директор в клуба - б.р.) и съм уверен, че в случай че има нещо за дискутиране, ще ми бъде казано. За момента той единствено ми е споделил, че нищо не се е случило”, добави опитният експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР