Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус не смята, че ще е

...
Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус не смята, че ще е
Коментари Харесай

Мениджърът на Нюкасъл призова за „Фестивал на футбола“ в Англия

Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус не счита, че ще е огромен проблем, в случай че тимовете би трябвало да изиграят доста дуели за къс интервал в устрема си да завършат сегашния сезон. До края на борбата в Премиър лийг остават 9 кръга, само че не е ясно по кое време и дали въобще те ще се проведат. Опитният експерт направи съпоставяне със сгъстения цикъл на Острова по коледните и новогодишните празници.

„ След като през декември и началото на януари можем да изиграем по 10-15 срещи, значи можем да го създадем и в този момент, с цел да успее шампионата да завърши “, съобщи Брус в изявление за „ Телеграф “.

„ Да, няма да е идеално, тъй като това може би ще значи отсрочване на старта на идната акция, анулиране на някои от шампионатите за купите или даже унищожаване на зимната пауза – продължи Брус. - Но може да се направи. Каквото и да е, би трябвало да намерим излаз. Може да имаме месец, който да назовем „ Фестивал на футбола “. Да има дуели всеки ден, като тимовете да изиграват по 2-3 срещи седмично. “

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР