Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау не остана доволен от

...
Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау не остана доволен от
Коментари Харесай

Еди Хау: Чувстваме се ощетени, но сами трябва да си търсим късмета

Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау не остана удовлетворен от представянето на своя тим при загубата с 2:4 като посетител на Ливърпул. Специалистът имаше искания и към втората дузпа, отсъдена в интерес на домакините.

" Доста неща се случиха, мачът бе изпълнен с екшън. Разочарован съм от метода, по който се защитавахме. Не считам, че втората дузпа я имаше. Преди това при първата дузпа имаше нарушаване на Шон Лонгстаф. Но втората не биваше да бъде отсъждана. Мартин си дръпна ръката, а нападателят направи няколко крачки преди да се строполи на земята. За мен това не е дузпа. Дори и при първата контактът бе най-малък.

Чувстваме се ощетени. Но ние би трябвало да имаме настройката сами да търсим шанса си. Да се седим и да се самосъжаляваме не носи нищо положително. Момчетата се раздадоха. Аз имам вяра в класата на тима. С времето ще стартираме да реализираме и верните резултати ", счита Хау.

Той показа и информация по отношение на травмите на Киърън Трипиър и Калъм Уилсън: " Нищо не е ясно. Стискаме палци, че няма да отсъстват дълго ".
 Еди Хау: Боли ни, само че ще се надигнем
Еди Хау: Боли ни, само че ще се надигнем

" Предстои ни доста сериозен тест против Фулъм "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР