Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау, бе видимо въодушевен от

...
Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау, бе видимо въодушевен от
Коментари Харесай

Еди Хау: Невероятна вечер

Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау, бе очевидно вдъхновен от изразителното 4:1 над ПСЖ в Шампионска лига нощес. 45-годишният ментор е учуден от възпитаниците си и сподели, че не е очаквал те да бъдат толкоз резултни.

" Невероятна вечер за нас, толкоз доста истории, за които да приказваме след този мач. Радвам се за клуба и последователите. Това, което ни дадоха довечера, бе необикновено. ПСЖ е толкоз добър тим, че трябваше да се пазиме в действителност добре и духът ни беше брилянтен “.

„ Създадохме позитивните неща през първото полувреме с нападателната преса, която е наша отличителна линия. Толкова съм удовлетворен от играчите за това, което направиха и това, което ми дадоха. Това беше просто една в действителност добра нощ. Радвам се за целия футболен клуб. Привържениците бяха толкоз обединени зад нас. Много съм удовлетворен ", призна Хау.

" Труден мач тактически. Два доста положителни тима се изправиха един против различен. Трябваше да се опитаме да ги дисбалансираме и да им затрудним построяването на офанзивите от отбраната. Публиката ни оказа помощ. Играчите заслужават самопризнание за това по какъв начин се показаха през днешния ден ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР